Алiшер Кийом. Рубоi 1165

Рубої 1165

Коли Ви з буйними друзями напиваєтеся по духанам, а, Хаййом,
Вам МАлик* бачився з аз-ЗабАннiя в ДжахАннам, а, Хаййом?
Кийом, Джаханнам бачить той, хто голий по сонячним іде барханам!
А в ДжАнна Вам не бачився Рідван** з п'яними ангелами по дастарханам, а, Хаййом?

*Предводитель варти з 19 ангелів (аз-ЗабАнія) місця покарання
воскреслих грішників у мусульман.
** Голова варти з ангелів Гірського Саду для безгрішних
у мусульман.


Рецензии