Сувабрин пар
Эхиратдин югъ атайла жавабдин
Гьар са кардиз, гьар са лагьай ч1алазни,
Гунагьрилай залан хьуй пар сувабрин.
Гьар са гафни акъатай зи мецелай,
Са къван хьана тамир куьне рик1ера,
Вуч тухузва за и гуьзел чилелай,
Амукьда зун са нвагъ яз куь вилера.
Магьрум хьана гьич са касни такурай,
Дуьнед эхир - чи виридан тахсир я.
Рагъ таквадай гьич са югъни тахьурай,
Ам яшаринни уьмуьрдин эхир я...
Свидетельство о публикации №124052005768