Поздравление с Днём рождения

 
   Dla Romana.

Pare strof niedoskonalych
Slemy Tobie w dzien sloneczny.
Chcemy chociaz wierszem malym
My pozdrowic Cie serdecznie.

Zeby radosc nie ustala
Twe otwierac okiennice,
Zeby wszystko sie udalo:
Zeby w lecie tak do Niccy,

Moze nad blekitne morze,
W gory- zasniezone Spitze…
Zeby szczescie przekraczalo
Twych najsmielszych snow granice!

19.5.2024.


Рецензии