Алiшер Кийом. Рубоi 1157

Рубої 1157

Кийом, знову відкриється туристам із Росії Сан-Сусі? Хаййом, то знає Сі.
Кийом, чи приватизують слухачі Бі-Бі-Сі? Хаййом, то знає Сі.
Кийом, таджикам дозволять водити з кішкою таксі? Хаййом, то знає Сі.
Кийом, термін скасують обмеження чи споживання оселедець-івасі? Хаййом, то знає Сі.


Рецензии