Котик з Дн продзержинська

"Котик сидів у бібліотеці і переглядав твори Тараса Григоровича Шевченко. Раптом Котик почув дзвінок свого смартфону. Йому дзвонила Криса, аби пояснити, чому учора не змогла прийти на побачення. Котик звісно що усе знав. Але Йому було цікаво почути, що саме розповість Криса. Котик зробив витримку, можливо це і не Вона дзвонить саме? Котик поглянув на годинник, який Йому подарував Письменник Олег..." # Non Fikchen(fly)

Кот открыл двери, на пороге стояла Юлия. В руках у нее была точно такая же сумочка, как у Крысы. В ней Юлия принесла 2 000 000 долларов...

Зачем мне столько денег, думал Кот спустя 30 минут, после того, как Юлия ушла, оставив Кота одного?

Ладно, решил Кот, куплю у Гаутамы туалетную воду...


Рецензии