Друг на Украинском языке

Ми довіряєм лише Богу,
І лиш Його хочем пізнать,
Відволікають нас потроху,
Та не дають ночами спать.

Хочуть відволікти, заплутать,
Змістити фокус в нікуди,
Та Бог ще сильний нас розплутать,
Забрати рабство та гріхи.

Хай виглядаємо наївно,
Але ти спробуй обдури,
Сидіть не будем депресивно,
Безсило плакать до зорі.

Немає часу розслаблятись,
І ціль давно у нас одна,
Не можемо без бою здатись,
Не можемо зрадить ми Христа.

Звичайно, є у нас промахи,
Та  розуму на все нема,
Проте ми не слабкі комахи,
У нас фортеця та стіна.

Той, Хто весь світ одним лиш словом,
Хто все створив із нічого,
Для нас Він став живим Глаголом,
І все для нас лиш у Нього.

Так що борітися, чіпайте,
Точіть на нас свій гострий зуб,
І тиснуть нас не забувайте,
Прокляття сипте з ваших губ,

Та тільки знайте й пам'ятайте,
Ісус наш пастир і наш друг!


Рецензии