А жизнь лишь начинала свой разбег
Орех под окнами махал ветвями
И время молодое было с нами,
В наш, после свадьбы год, взяло нас под крило.
И светлый ангел там будил нас по утрам,
А дни бежали серебристою рекою
И всё нам было нипочём с тобою –
Дожди ли снег, да вьюги и ветра…
В друг друге растворились мы навек
И Небеса в любви нас закружили,
С тобой мы просто в этом мире были,
А жизнь лишь начинала свой разбег…
Вячеслав Шикалович
19.05.2024г.
Життя лиш починало свій розбіг…
Я пам'ятаю скромнеє житло –
Горіх під вікнами махав гілками,
Час молодий, ласкавий був із нами,
В після весільний рік взяв під крило…
Там світлий ангел нас будив в подобі гри,
Дні світлі бігли серебристою рікою
І щоб там не було – дарма, з тобою –
Хоч дощ, хоч сніг, чи хуртовина і вітри…
У один однім розчинились ми навік,
Нас Небеса в любові закружляли,
Були з тобою просто в світі, ляле,
Життя лиш починало свій розбіг…
В'ячеслав Шикалович
19.05.2024 р.
Свидетельство о публикации №124051902451