Алiшер Кийом. Рубоi 1160

Рубої 1160

За що єврей на Леніна схожий на одній руці стоїть на полотні Шагала, а Кийом?
Нехай голосує, очевидно, за існування при більшовиках Кагала, так, Хаййом.
За що Поль Елюар ГалА кликав Гомберг-Дьяконову, а Макс Ернст з Далі ось ГАла, а, Кийом?
За те, що Елюару все ГалА брехала, а Ернсту і Далі став ГАла вже при брехні моргала, так, Хаййом. 
 


Рецензии