Як саме чиниться молитва
як саме чиниться молитва,
тож рідному молюся краю
словами, гострими, мов бритва,
словами, що зросли з любові,
словами, що любов гартують...
Слова ще й мають присмак крові –
слова, що не промовиш всує...
І, на звеличення молитви,
що промовляється у храмі,
молитвою я сію жито
любові й щастя – до нестями...
Свидетельство о публикации №124051804501