Не по соб1

Сторонній звук, не по собі, ламаю мізки:
Твої думки лише в тобі, склади на крісло,
По ланцюжку одвічних тем пройдись легенько…
Усі хвороби з голови! Зламаєм рейки…
Сторонній звук усіх проблем – одна халепа:
Ти справді віриш, що біда від табурета?
Посеред болю і пітьми заплющуй очі:
Розглянь нещастя, що на нім сидить щоночі.
Твоя душа така проста… І цим прекрасна
Ми стоїмо: і ти, і я… А щастя?
А щастя – це твоя пітьма, і увесь цей шлях.
Люби себе, кохай життя і викинь страх.
Танцюй щоночі під знайомий шум природи,
Цілуй весну, чекай дощу, повір свободі.
Сторонній звук, не по собі, зламаю плани:
Твої думки живуть в тобі…
Знайди світанок!

17.05.2024

© Inna Омут, 2024


Рецензии