Яр атана

Яр атана цуьк хьитин,
Ширин,ширин вирт хьитин,
Ч1иж хьиз адал элкъвезвай,
Шад я адал хъуьрезвай.

Ярдин вилер хъуьрезва,
Зун бахтунихъ къекъвезва,
Яру п1узар рахазва,
Зав теменар къугъвазва.

Гьар са темен зи бахт я,
Уьмуьрдин зи тахт я,
К1ани ярдин кьуна гъил,
Къекъведа чун тирвал чил.

Чинеба жез чун гуьруьш,
Гъейрид тахьуй чал дуьшуьш,
Гьиссер мадни жез къизмиш,
Ашкъи жезва чи дигмиш.

12.05.2024.


Рецензии