Ранок

А ранок буває різним,
То гомінким, то солодко ніжним.
Залежить він від наших з тобою стосунків,
Від квітів зранку, від кави в ліжко, від солодощів поцілунків.
Від слів, що збуджують уяву,
Від дотику твого, від сміху.
Від дощика, що за вікном хлюпоче,
Мене він заспокоїть хоче, бамкаючи каплями по вікні...
Так, ранок різним він буває....


Рецензии