Печальний нонсенс

Де ці, вони, випадковості,
із гадками про печальний нонсенс?
Замулили плинності,
по звичності відпущені логічні кінці.

Робота над самосприйняттям – кипить,
може і не в кожного двостороннє;
простори з ефіром щипають, просять уваги,
являються джинами, припущеннями, снами

Бережи свою «душу»,
вбережи інакше життя,
не потрібно розшевелювать космічності плин
все це – «як є» і є її млин

2024-05-11


Рецензии