Жюрегинги къыйнагъан эсем...

***

Жюрегинги къыйнагъан эсем, 
Кечерсе, сакълана палахдан.
Тынчлыкъ табып жашарыкъ эсенг,
Тилерме мен сыйлы Аллахдан...

Тюйюл санга жашауум юлгю,
Болдум амалсыз, сунуп алай.
Эрттенлиг а, ийнанмай, кюлдю,
Терезеден отоугъа къарай.

Бейтугъанланы Исмаил


Рецензии