Сон пришёл, откуда мановенье чуда

Белые туманы, белые мечты –
Есть фантазий танец, что придумал ты…
Всё рисует ветер кистью из чудес,
Лето, ждёт нас лето, издавна окрест.

Сон – пришёл откуда, кто тебя позвал?
Мановенье чуда в смыслах и словах –
Принеси нам мудрость, подари любовь,
Измени всё утром, было б мирным, вновь.

Вячеслав Шикалович
08.05.2024г.

Сон прийшов щасливий, звідкись – помах дива

Білії тумани, мріям віднайтись –
В них фантазій танець, що придумав ти…
Ще малює вітер пензлем із чудес
Літо, жде нас літо, радість із грудей.

Сон-прийшов ізвідкись, хто тебе позвав?
Помах ніжний дива в сенсах і словах –
Принеси нам мудрість, подаруй любов,
Все б змінилось вранці, мирним стало знов.

В'ячеслав Шикалович
08.05.2024 р.


Рецензии