Прив т, весно!

Ось ми й дочекалися веснонько тебе
мов на свято вбралося небо голубе,
"Одягайсь,Богданчику"-онукові скажу,
я тобі в розарії цю весну покажу".

Сьорбають горобчики весняний капіж
мій хороший хлопчику одягайсь скоріш,
в мандри нас запрошує мрійна далина
нам взуття позрошує нинішня весна.

У розарій підемо ми з тобою вдвох
де поміж деревами зеленіє мох,
де нарциси білі,мов вогні гірлянд
неначе із ванілі пелюстки троянд.

Покажу,де проліски весняні цвітуть
як джмелі над квітами весело гудуть
у вінку із зелені гарна й чарівна
щиро посміхається знов до нас весна!
 

 


Рецензии