Ишеттем кузлэрен колгэнен. Рифат Сэлахка пародия

Ишетелеп куйды серле генэ
Кузлэреннен уйнап колгэне.

Кузлэренэ керсэм,чонгылларда
Берозлексез топкэ очармын
 (“Синен тавышынны ишетсэм дэ” Рифат Сэлах)

Гомеремдэ беренче кат булды моны кургэнем-
Анны жуйдым ишеттем дэ кузлэреннен колгэнен.

Кузне ачсам, икесе дэ шырык- шырык колэлэр,
Э узлэре, йотам диеп, мина таба килэлэр.


Рецензии