Пасхальный день 5 мая 2024

Йду по Зеленому Яру...
Шашлик мій ніс димком лоскоче...
В пасхальний день, в весни пору
Серця і душі Миру хочуть!

Яке прекрасне синє небо!
Немає жодної хмаринки!
Та оркам конче все це треба
Розполосатити в драбинки...

Охрипла вже навіть сирена,
Собаки виють від тих звуків...
... Свист...жуть...вогню арена...
Спинила смерть серцевий стукіт...

Коли доплутала додому
Та подивилась всі новини -
Лічили згиблих через кому...
... Ніхто, крім путіна , не винний...

Не застеріг Бог від наруги
Й у день Святого Воскресіння...
Нутро кайфує від напруги,
В якій зависли покоління!

Нема в росії сильних, зрячих,
Котрі могли б хребет зламати.
Його тримає спів козлячий,
Ще - він глухий до слова МАТИ...

А  м а т е р і ... коли відчують,
Синів що досить вже ховати,
Бо не за ПРАВДУ ті воюють,
Що треба  в и л а  в руки брати!

Не до розваг нам, українцям,
Війна всі посмішки стирає
Допоки топчуться чужинці...
Але НАДІЯ не згасає!


Рецензии