Карадын! Лилия Гыйбадуллинага пародия

Кырыйдан карадым, кырыйлап карадым—
Кыргыйлык уземдэ, узэктэ...(“Хэтерлим,хэтерлим” Лилия Гыйбадуллина)

Кырыйлап карадын, кырыйдан карадын,
кырын да карадын, кылый да карадын,
кэкрэеп карадын, кылаеп карадын,
чекрэеп карадын, акаеп карадын...
 Э мина барыбер! Юк эйтер сузем дэ.
Кыргыйлык кузендэ...Кыргыйлык узендэ...


Рецензии