Ибрагим-фэрештэ. Булат Ибрахимгэ пародия

Хэм кем  белгэн, иблис каян килер,
Кемне алып китер беренче.
Без Рэсэйдэ беренче тугел бит,
Хэм китербез калып, ...икенче.    (Булат Ибрахим)

Проходнойда бер фэрештэ санап тора:
Кем беренче,....э кем бераз сонга калган...
Жэхэннэмгэ Иблис мэлгунъ вахтер итеп
шагыйрь Булат Ибрахимне эшкэ алган.


Рецензии