Я вийшла замiж

А він сказав: "Який же дурень він!"
А він сказав: "Мені б таку, як ти, 
Ходив би я за нею наче тінь.
Ти створена для янгольських яскрінь.
А тут курорт - скрізь Господи-прости".
А я сказала: "Я не вірю Вам.
Не треба лестощів - я й так Вам дам,
І виб`є з серця геть його Ваш клин".
А він сказав: "Який же дурень він!"

Немов медовий місяць був у нас.
Неначе шлюбна в нас була любов.
Та я собі казала повсякчас:
Не вір йому - курортний ловелас
Поїде геть, а ти - в минупе знов.
Вернулася додому, у пітьму,
Прийшов бойфренд - відмовила йому.
Заснула - снивсь роман курортний наш:
Немов медовий місяць був у нас.

І хепі-енд в історії моїй:
Мені вже непотрібен був бойфренд,
Я стала над дорогою повій,
Закрила очі...та й пішла по ній.
Та спас мене курортний мій клієнт.
"Чекала?" - запитав мене дивак.
"Ні", - думала, але сказала:"Так!"
Й побратися погодилась мерщій.
І хепі-енд в історії моїй!


Рецензии