Дар Мацярынства
Колькі ласкі ў словах тых!
Да сябе Марыя запрашае ўсіх.
Адарыў нас мілы Бог.
Дарам мацярынства.
Дык аддзячым мы малітвай
У гэтай пілігрымцы.
Пройдзем ўсе Крыжовы шлях.
Зложым свае просьбы.
Хай укрые нас Марыя.
Беражэ ў дарозе.
Шлях да Бога нам пакажа.
Блудным сваім дзецям.
Для Матулі праз разарый,
Зложым ружы ў гэтым свеце.
Свидетельство о публикации №124050303109