очень даже

придумала
сама
себе
дурдом
и ад
содом
гоморра
потешалась
с заветом
новым
может
и якшалась
но память
подводила
кофе
ром
влияли
напрямую
очень
даже
примером
отвратительным
была
и падала
и становилось
гаже
и удила
кусала
шоры
шоры
любовь
пришла
и завалились
шторы
и встала
и читала
даже
тору
наизусть
но больше
гиту
отречению
хвала


Рецензии