Сэламэт шигырь Лэбиб Леронга пародия

Ин кызыгы: язылмаган шигырь -
Сау-сэламэт! Менэ галэмэт!
(“Сэламэт шигырь” Лэбиб Лерон)

Шигырь  язсам-язган берсе чирле...
                Аптырарсын, менэ галэмэт!
      Язылмаган купме шигырь -башта…
                Ин кызыгы: бар да-  сэламэт!


Рецензии