Илахи коч ни эзли. Равил Фэйзуллинга пародия

Тошлэр юллап ,Боек илахи Коч
кунеллэребездэн ни эзли?
                (Равил Фэйзуллин “Тошлэр”)

Поэзия эчкэ  кереп качты,
керми тошкэ саташып та.
“Шигырь яз !”-дип эчтэ Ходай йори,
артка тортеп “шак” та, “шык” та.

Кайчак тишек ачыла да
илхам керэ ,шыпырт кына.
Озак тормый, тышка шигырь чыга,
куркып кына ,шырт -пырт кына .


Рецензии