Жирдэ ике татар калса Р. Фэйзуллинга пародия

Жирдэ ике татар калса,шул икенен-берсе мин!
                (Равил Фэйзуллин “...”)
Узем сизмэстэн,биллэхи,
Татар- монгол булдым
                (Равил Фэйзуллин “Пентатоника”)

Жирдэ ике кеше калса,
                икесе дэ ,бэй, ул мин.
Татары да -Фэйзуллин,
                монголы да –Фэйзуллин.


Рецензии