Единственного сына, война погубила
Від страшної звістки
Вона враз посивіла -
Єдиного сина - війна
його вбила.
Плакали очі, нема
більше сльоз,
Сил не було, переступити
порог.
Без батька ростила синочка.
В Афгані вбили її
Васильочка...
Жила ради сина -
Він для неї опорою став.
Загинув синочок -
Світ не милий їй став.
Привезли, з його тілом,
до хати труну.
Відкривати заборонили...
На синочка подивитись
останній раз
Не дозволили матері,
Хоч ридай, чи не ридай...
Від страшної звістки
Вона враз посивіла -
Єдиного сина -
війна його вбила...
Єдиного сина -
війна його вбила...
29.04.2024
Свидетельство о публикации №124042905027
Виктор Старик 14.05.2024 16:59 Заявить о нарушении
Кованов Александр Николаевич 14.05.2024 17:46 Заявить о нарушении