Господи пробач нас...
на цвинтарях знамена і хрести,
до себе Бог,всіх кращих забирає
ти,Господи,пробач нас і спаси.
Життя так наше швидко пролітає
хоч спалені вже всі його мости,
життя існує потойбічне знаю
ти,Господи,пробач нас і спаси.
Знов настають тривожні,літні ранки
всі мокрі від цілющої роси
війни цієї діти є підранки
ти,Господи,пробач нас і спаси.
По тому,як колись війна скінчиться
влаштуємо всісвітній сабантуй,
і будуть знов птахи у нас гніздиться
ти,Господи,пробач нас і врятуй.
Свидетельство о публикации №124042905006
Полосу
Весь род людской
Пробачу и спасу
Сергей Хлопотов 2 29.04.2024 18:15 Заявить о нарушении