Ии иИ - ОТ ВЕ ЕТ!!!

                ОБ РА ЗА Аа

                ГЪЛА АС


НА Аа ШЕ -  ПЪРО ОС ТЪРА АН СЪ ТЪВО ОО!!!... -   (СА АА Н АА АС) (СА АА Т АА АС)

   -  ОГ РО ОМ НО ОО!!!... -     (РО ОО Т ОО ОР)

   -  ПЪРЕ ОО ДО ЛЕ ЕТЬ!!!... -  НЕ ЕЛЬ ЗЯ Яя!!!... -      

               
Аа -  НА Аа - СЪ КЪВО ОЗЬ!!!... -  ПЪРО ОЙ ТИ Ии иИ???...   (ВО ПЪРО ОС - ДУ ШИ)

Ээ ТО ОО - ВО ОЗ МО ОЖ НО ОО!!!... -    (ОТ ВЕ ЕТ)

   -  ЯР КО ОЙ - ИС КЪРО ОЙ!!!... -  (ВЕ ТО)

   -  ПЪРО ОС ТО ОО -  СЪВЕ ТЯ Яя!!!... -  (ВЕ Ее ТО)   (ЯТЬ = ИЕ = ... )

 ( -  Ии иИ - ВЪРА ЩЕ ЕНИ ИЕ -  ПЪРЕ ВЪРА ЩЕ ЕНИ ИЕ -  ВО ОЗ - ВЪРА ЩЕ ЕНИ ИЕ - Ее еЕ - Ии иИ - ...) 

      ЯR    (ЯЙ ЦО) (КО ОО КО ОН) (ТО РО ОО ИД) (ТЯ Яя ТЯ)

             ...   ---   ...    


Яя!!!... -

   -  ЗА Аа ДА АЛ!!!... -  ТУ ДА Аа - ВО ПЪРО ОС!!!... -

Ии иИ -  НЕ Ее - СЪРА Аа ЗУ!!!... =

   -  НО ОО - ОТ ВЕ ЕТ!!!... -  ПЪРО ЗЪВУ ЧА АЛ!!!... -

ДУ ША Аа -  ВЕ ЕЧЬ НА Аа!!!... -     (ТА АК - КА АК)

   -  НО ОО - ЕЙ!!!... -  СЪТО ОЛЬ КО ОО -  ЛЕ ЕТ!!!... -   (ЛЕ ЕТ - ТЕ ЕЛ)

СЪКО ОЛЬ КО ОО - ТЫ Ыы!!!... -    (АС - СА)   (ПО ЛЕ - ТЕ ЕЛ)

   -  ВЪ - НЕЁ!!!... -  ИС ТИ ИН - СО ОО БЪРА АЛ!!!... -  (НА Аа - СЪ КЪВО ОЗЬ)

      АЛ (ПО ЛЕ)

Аа -  ВЕ ЕДЬ!!!... -

   -  ОТ ВЕ ЕТ -  ВЕ Ее ТО!!!... -  ОТ ЦА Аа - СА МО ВО ОО!!!... -

КЪТО ОО -  ПО ДО ОО БЕ ЕН!!!... -

   -  ТО ОТ -  СЪЛЫ Ыы ШИ ИТ!!!... -  Ее ВО ОО!!!... -

Ии иИ -  ВО ОО ЛЮ!!!... -  ОТ ЦА Аа -  ИС ПО ОЛ НЯЯ!!!...  -

   -  ОН -  СЪВЕ Ее ТИ ИТ СЯ Яя!!!... -  ИС КЪРО ОЙ - СЪГО РА АЯ!!!... -

ВЪ -  СЕ ЕРЪ ДЪЦЕ Ее -  ДА АН КО ОО!!!... -

   -  Ии иИ -  КЪЛЮ ЮЧЬ!!!... -     (ОК - ОО КЕ ЕЙ - ...)

   -  Ии иИ -  ОТ ВЕ ЕТ!!!... -     (ОК - КО - КО ОН - КО ОНЬ - ... )

ВЕ Ее ТО  -  СЪНЯ Яя ТО!!!... -    (ДА АН + КО ОО)

   -  Ии иИ -  НА Аа СЪ КЪВО ОЗЬ!!!... -  ПЪРИ ВЕ ЕТ!!!... - ПЪРИ ВЕ Ее ТЪ!!!... -    (ДА АН - НА АД) (КО ОНЬ)

      ЕТ     (НА АД -  ОН)     (КО ОО Н ОО ОК)   (КО ОО Т ОО ОК) (ОО К ОО)





      


Рецензии