Rudens priek vests

JOPROJAM SP;TIK SPO;I SAULE
UN MUS AR SILTUMU  TIK SALDA
BET VAKAR; VEJ;;OTI AUKSTS
FTG;NAJUMS KA NAK NEJAUKS
KA TUVU;TUVU BUS NEJAUKS
KLUS;K PALIELE PUTNUDZIESMAS
UN DABA GAOJAS GAN
MIRANAM MIGLAM UN SNIEGAM

UN KATRU DIENU TUVAK VAKARS
UN ZIEDI LIEN PIE ZEMESS
BET DEB4ES  AIZDEDZUMA SVECES
LAI BAILI TR;AS MAZINAT
UN M;SUDZIRNI  ZENES DRUVA
SSAKAS SKUUMJI KLUSUMA
BET VASARAPRIEKI UN SILTUMS
JOPROJAM SATRAUZ SIRDI MAN


Рецензии