Ди и де

Диковинная
Дикость-
Диэволюция.

Дирост
Диссоциативный,
Диноминация.

Динамика,
Динамо,
Дисперсия,
Дисконт.

Диффузия,
Динары,
Деменция,
Дефолт.

Дискуссия.
Диспутность.
Дисфункция.
Директ.

Диллема.
Дирижабль.
Дискретности.
Дипфейк.


Рецензии