Вновь гаснут и падают звёзды

Стискається серце від болю,
Дощ падає наче з відра,
Країну затоплено кров’ю –
Жахлива по суті ціна.               

Навіщо від Штатів кредити?
Чи рабство нам понад усе?
А може ми хочемо жити, 
Де наше вже буде чуже?
               
Гойдається хвиля бузкова,
І вітер шепоче про МИР,
Що зброя слабкіша за слово,
Життя без свободи – без крил.

Вновь гаснут и падают звёзды,
Войны затирается след…
И капают, капают слёзы,
Любви орошая букет…



Киев


Рецензии