***

Гаснут звёзды в траве по утру.
Мы с тобою выйдем на луг.
Эти звёзды в ладонь соберу
И  на память тебе подарю!

Иртэн улэндэге йолдызлар сунэ.
Без синен белэн болынга чыгачакбыз.
Мин бу йолдызларны уз кулларыма жыячакмын
hэм аларны сина истэлеккэ булэк итэчэкмен!


Рецензии