Весна!

* * *
Облітає  цвіт із вишні на тюльпани та барвінок,
Запорошує  подвір'я
Килимком плямисто - білим.

І конвалія в садочку  вже дзвіночки викидає,
Вітерець  грайливий ніжні
Аромати розвіває.

І наспівують синички зі шпаками так чудово:
Квітень, гляньте, як квітує!
В барвах вся природа знову!
* * *

Людмила К.-В.
( Фото авторки)
16.4.24


Рецензии