Не спиш!
Ти генеруєш теми
Ми всі раби системи
В якій так важко дихати
Пливуть думки зловісні
Серця занадто тісні
Для збереження доброти
Не спиш!
Овили душу змії
Куди приводять мрії?
Сам із собою, тет-а-тет
В уяві вир малюєш
І в ряд ягнят рахуєш
Від сну хронічний імунітет
Не спиш!
Годинник нерви тріпить
Ліхтар у вікна світить
Блукають тіні,лютий жах
Під ліжком злі ведмеді
У снах чекає Фредді
Скоріше б ранок,їде дах
14.04.24
Свидетельство о публикации №124041405718