Лысiна - што барабан

Парасон у плюскат, скрыгат,
лысіна - што барабан.
Скварыць, шкварыць
дождж па мордзе,
дробам дробна ў драбадан.
Апраметная, да дрыжыкаў,
яшчэ,
марудна тут цемра...

Дзе ж ты, шкада душы збаўлення?!

І жах горла пераймае!

Па шчацэ халодная жыжка,
у вушах
клёкат куражу!

Ой, трымайце,
ісці,
урэзаць,
да цяпла не дабягу.

Божа, слаўны, міласэрны,
дай дабрацца хоць да хаты,
вырвацца са страховідья...

Ды
і,
хай
пачне
світаць!

От...

А з нябёсаў мне

Што такое?!!!

Град з курынае яйцо...

Ой, балюча ж!
Ой, балюча!!!

Гета ёсць.


Рецензии