В травнев дн сади ус кв тують
І чути співи дивних солов'їв.
Для серця і душі вони дарують
Емоції та думи головні.
Все те, що не купити нам за гроші,
А можна лиш у спогади складать.
А прийде час і думки - "листоноші"
Вмить починають вічне викладать.
Тоді серед зими почуєшь трелі,
Побачиш сред дощів квітучий цвіт.
Коли спекотно буде, як в пустелі,
Подує дуже лагідно легіт.
Дарує хай Господь тобі натхнення,
В хвилини суму - мир Свій подає,
Шепоче тихо ремо- одкровення,
З якими спокій на душі стає.
Є інший небокрай у ювілея
І погляд глибше кожен рік на мир,
А у років своя є привілея,
Де лише в небеса орієнтир.
Нехай завжди з тобою пребувають
Надія, віра , мудрість та любов.
І сльоз від болю очі менш зазнають,
Очищує серденько Христа кров.
Благословінь від Господа прийняття,
Турботи та уваги від рідні,
Щоб очі випромінювали щастя
І, щоб спокійно було во всі дні.
1.05.2024 р.
Свидетельство о публикации №124040605122
Любовь Юрченко 26.04.2024 08:05 Заявить о нарушении
Светлана Назаренко 3 27.04.2024 06:48 Заявить о нарушении