Коляда

Колядо;чка, коляда,
Щоби згинула біда,
Миру, ладу, щастя нині,
В світлу хату господині,
Діткам - тепле сонечко
В кожнеє віконечко.
На Святвечір зірку ясну,
Щоб надія в вас не згасла.
Всім здоров'я та добра!
Колядо;чка, коляда.

Коляда по небу льётся,
Ярче звёзд и жарче солнца,
Словно чистая водица,
Выходите веселиться!
Будем петь мы до утра,
Взрослые и детвора.
И какой бы не был час,
Коляда согреет нас.

Колядо;нька, мов намисто.
Ще ся буде небо чистим,
Буде щастя усміхатись,
Нумо друзі, обійматись!
Нам не можна сумувати,
Бо приходить нині свято,
Бо Ісус родився,
З Діви воплотився,
І засяяла зоря.
Коляд, коляд, коляда!

Коляда летит живая,
Мы здоровья всем желаем,
Быть богатыми, любить,
Злостью Бога не гневить.
На полях чтоб урожай,
На столе чтоб каравай,
Светлым был, уютным дом,
И царила радость в нём.
Коляд, коляд, коляда,
Будьте счастливы всегда!

20.26
20.12.22
©Татьяна Лев


Рецензии