Язгы сулар сыман...

Язгы ташып аккан сулар кебек
Ташкын сыман минем кунелем
Язгы кояш кебек колеп тора
Тэрэз тобендэге хэр голем.

Син янымда чакта ак кыш иде
Ап-ак иде безнен уйларда
Нигэ микэн союнен голлэре
Ошеп тунды салкын кышларда...

Горлэвеклэр инде юып алды
Синен атлап киткэн эзлэрне
Бер ни хазер шатландыра алмый
Бэхеттэн елмайган кузлэрне.

Язгы янгыр юа куз яшьлэрен
Кар сулары юа хислэрне
Ташкын белэн агып китте сыман
Мэхэббэтнен сихри кичлэре...

Язлар саен йорэк сою котэ
Э син киттен бэгьрем язларда
Мэхэббэттик борелэнеп калды
Чэчэк ата алмас майларда...

Язлар хэркемгэ дэ бэхет бирсен
Бирсен союлэрне олысын
Мэнге сунмэс якты йолдыз сыман
Мэнге суынмаслык  жылысын.


Рецензии