В РШ Н ПРО ЩО

Здадуться всі слова  для читачів важливими
що зараз в світі діється - охоплює всіх жах,
згадав,як ми колись усі,давно були щасливими,
та залишилась гіркота від цього на устах.

Шепоче тихо старий клен,на вухо щось березі
затіяли у світі для людей переполох,
та й інтернету не було, були ми не в мережі
минула наша молодість,та залишився "ОХ".

А може чере те, у мене спокою немає
кінця не видно зовсім ще кривавої війни,
життя,мов фільму кадр,миттєво так зникає
та від страхіття додається більше сивини.

Коли я був ще молодим,немов метелик пурхав
міг легко у повітрі відірватись від землі,
та старість боляче мене щодня у плечі штурхає
думки летять,як клин у вирій білих журавлів.


Рецензии