A long way
until death
( Hippocrates)
***
Time thretens me with gray hair,
And sows sadness in the heart,
But feeling the soul"s care,
She is immortal and of me part
I can"t be depressed ,althougt i,
The day predicts trouble again,
But on the way,praer will not let me die.
The night will cover me and relive the pain.
Years heve been left bihind,Oh yes!
My fellow travelers in this sinful world.
They shared joy with me and sadness,
I value them more then a bar of gold.
My eyes i open in the morning,
I can not sleep,through the new day,
The soul must continue learning,
Life- is to enlightenment a long way.
Долгий путь
...Душа человека развивается
до самой смерти.
(Гиппократ)
***
Грозит мне время сединой,
Бросая в сердце грусти семя.
Пока еще душа со мной,
Как крест несу я жизни бремя.
Меня унынью не согнуть,
Пусть мне невзгоды день пророчит.
Молитвой освещая путь,
Покой как дар приемлю ночи.
Остались за спиной года,
Попутчики мои в сем грешном мире.
Они со мною иногда,
И радость и печаль делили.
С лучом рассветным не уснуть,
Мир созерцая в изумленье,
Шаг сделав вновь,пускаюсь в путь,
Души продолжив обученье.
Свидетельство о публикации №124032504936