Be Great!

I don't wanna say 'Goodbye!'
I just wanna say 'Hello!'
I don't wanna say 'Don't try!'
I just wanna say 'Let's go!'

I don't wanna say 'Don't fly!'
I just wanna say 'Create!'
I don't wanna say 'Be shy!'
I just wanna say 'Be great!'




Слова к биту "Бумба" Дмитрия Хейлова


Рецензии