А який ваш улюблений вiрш?
Про любов? Про хорошу людину?
Про героя, хто щойно загинув?
Про роки, що хутчіш і хутчіш?
Я люблю ті хороші вірші,
із якими я житиму буду,
і ніколи які не забуду,
ті, які вже не змовкнуть в душі,
ті, яким вже не скажеш: «Облиш»...
Знов читаю і знов надихаюсь
добрим віршем, з яким вже зростаюсь...
А який ваш улюблений вірш?
Свидетельство о публикации №124032205017