Благання смертi не повернуть свiту щастя...

Хтось молиться про те, людей щоб вбити більше,
А хтось волає, щоб не йти на ту війну!...
Одні, брехню в новинах переможну пишуть,
А інших - склали штабелями у труну...

Волає мати, діти сиротами стали,
З'їдає смерть надію, віру і любов!
І ненависть в сердцях у світі цім зростає,
Здається, що навік покинув Землю Бог!

Здається, що не чує небо плач і стогін
Й бажання знищити всіх наших ворогів...
Життя кидають знову на війни жертовник,
Здійснились наміри щоб праві і благі...

Тому й молитви біьше схожі на прокляття!
Але ж Господь життя віддав за всіх людей...
Благання смерті не повернуть світу щастя,
А миру хоче Батько, для Своїх дітей!

*****

О небо, небо, Боже правди Милостивий,
Я знаю чуєш Отче і Твоя любов жива!
Ти дав на Землю для спасіння світу - Сина,
Щоб Дух Твій всіх людей до миру навертав.


Рецензии