Ц нуйте кожну мить свого життя

Безболісно усі померти хочем,
але по-іншому сценарію все йде,
Господь,яку нам долю напророчив
що він запланував - те і буде.

Життя,немов комета пролітає
згорить не долетівши до землі
Господь до себе кращих забирає,
летять,мов клин у вирій журавлів.

Життя,що дав Господь,таке солодке
та кожному відмірений свій час,
але,нажаль воно таке коротке
то ж бережіть себе,я прошу вас.

Воно у нас одне і неповторне,
і кожна мить-це нове відкриття
як діамант,життя таке коштовне,
цінуйте кожну мить свого життя.

Присвячується свату Валентину
життя,якого обірвалося вчора,
21.03.24р.


Рецензии