СПОВ ДЬ

Приходить досвід до людей з роками
талант Господь не кожному дає,
життя також змінилось разом з нами,
та все ж роки уже беруть своє.

Людей потрібно,- не себе любити,
мого вірша це істина і суть,
по совісті потрібно завжди жити,
а паростки життя плоди свої дадуть.

А за вірші свої,їх написав чимало,
нехай мене пробачать,що не так,
про віники,село,про Міцука,і сало,
хоч мабуть я не гірший із писак?

Бо не купити слави,ні за які гроші,
війни страхіття незабаром це мине,
а за вірші,які писав для вас мої хороші,
згадають люди добрі ще не раз мене.

Життя немов комета швидко пролітає
згорить не долетівши навіть до землі,
Господь завжди до себе кращих забирає
полинуть душі, наче в небо журавлі.


Рецензии