Духовне бачення

Про те, що бачу, я не напишу,
І говорити я про те не буду,
Свій щем душі я Богу лиш несу,
Творець  Землі вирішує, що буде!

Я вірю Його Слову, радість в Нім,
Мені дає Він сили, щоби жити,
Знайти бажаю я Його усім,
І образ Божий у собі носити!

Любити так, як Він заповіда,
І мати у собі Небесну мудрість,
Коли ми з Ним, вже й не така біда,
З Ним біль минає, відпускає груди!

Надію Бог дає, з Ним бачиш все не так,
Від Нього зір і мислення духовне,
Від Нього Дух Святий - це на тобі той знак,
Що Заповіт із Ним ти маєш Кровний!

Про те, що бачу, я не опишу,
Але я знаю, що згори те прийде,
Духовне бачення я у собі ношу,
Воно на землю нашу колись дійде!
                21.03.2024


Рецензии