***

Ось і осінь пройшла:мокра,похмура, сіра
Закінчилась зима: морозна, сніжна, біла.
Безтурботно заснув дивовижний підсніжник.Незабаром ,він знову подарить нам ніжність.
Промінчик тепла - відігріє нас всіх, від морозу
У дворі зацвіте,ніжно,бархатна роза
Заграє скрипаль,ти почуєш мелодію скрипки
Почекай до весни, відродяться любовні відблиски
І пристрасть кохання повернеться знову.
Бо дарує весна,нам щастя основу.


Рецензии