Не заздр ть багатим

Живете бідно - не нарікайте,
на мерзопакостне життя,
спасіння марно не шукайте,
живуть,де заздрість і брехня .

Повітрям дихайте свободи,
там,де співають солов'ї,
і вам довірливо природа
відкриє таїнства свої.

Читайте Бажана і Блока
ви до ранкової зорі,
світло поезії високе,
зігріє,як Господь вгорі.

Не заздріть,люди,ви багатим
як воїн будьте у бою,
серед розпусти і розбрату
ви,гідність збережіть свою.

Незнаю,всіх сердець торкнеться,
сьогодні проповідь моя ?,
мені нелегко теж живеться,
але живу - й щасливий я.


Рецензии