Внукам к новогоднему утреннику

Сніг на вулиці іде
На дерева падає
Візерунками росте
Та усих нас радує

   Скоро скоро Новий Рік
   Танці під ялинкою
   Будуть радощі пісні
   Дід Мороз з корзинкою

Рідна Украіна! 
Хай тобі щастить!
Наша пісня соловьйіна
Далеко летить!

   Хай салюти в небі сяють
   Лунають пісні
   Ми всі браття украінці!
   Ми такі одні!

            2020 год Апостолово  Днепропетровщина


Рецензии